Data Rollover

Mobildata du ikke bruker, tar du med deg videre

Har du data til overs når måneden er over? Da sørger vi for at du får det med deg videre! Data Rollover er inkludert i alle våre mobilabonnement.

Å ta med mobildata er veldig enkelt: Det du ikke bruker denne måneden, sparer du opp til senere. Så om du for eksempel har 3GB data inkludert i abonnementet ditt og sitter igjen med en halv gigabyte når måneden er over, vil du neste måned ha 3,5GB som du kan bruke til det du vil.


Du kan spare opp mobildata fra første hele måned, og frem til du har fordoblet datamengden din. Det betyr at du maksimalt kan ta med deg så mye data som du har inkludert i abonnementet ditt.

Om du bytter til et større abonnement får du likevel med deg data videre. Bytter du derimot til et mindre abonnement, kan du ikke ta med deg datamengden du har spart opp.

Bortsett fra dette har Data Rollover ingen begrensning eller utløpsdato. Du kan fortsette å ta med data du ikke bruker så lenge du vil.

Data og dekning

Får jeg Data Rollover?

Hvor kan jeg se hvor mye data jeg har brukt?

Hva skjer hvis jeg bruker for mye mobildata?

Hvilken fart og dekning får jeg?

Hvordan er dekningen der jeg bor?