Chat

Foreldrevarsel

For deg som vil ha oversikt over barnas dataforbruk

Ønsker du å holde deg oppdatert på hvor mye mobildata barnet ditt bruker, kan du aktivere Foreldrevarsel. Dette er en gratis tjeneste som varsler deg så snart ditt barn er i ferd med å bruke mer data enn det som er inkludert i abonnementet.

Bruker barnet ditt mye mobildata en måned vil du først få en sms om at det ikke er mye data igjen. Deretter vil du få ett nytt varsel så snart mengden mobildata er oppbrukt.

Foreldrevarsel er ikke et kontrollabonnement som automatisk stopper bruk av data. I stedet er det et varsel som gjør deg oppmerksom på forbruket, så bestemmer du selv om du vil foreta deg noe.

Hva skjer når datamengden er brukt opp?

Du kan selv velge om du vil betale løpende for resten av dataforbruket den måneden, eller om du vil fylle på med ekstra mobildata. Våre abonnement har data rollover, så om du kjøper ekstra mobildata som ikke blir brukt opp, får du det med deg videre til neste måned.

Vil du ha Foreldrevarsel? Så snart abonnementet er aktivert, kan du bestille dette på Min side mobil Se fanen "Forbruk". Her kan du også til enhver tid følge med på hvor mye mobildata som er brukt.

Familie og barn

Kan jeg få varsel hvis barna bruker mye data?

Kan jeg sperre bruk av mobildata?

Hvordan bestiller jeg mobilabonnement for barn?

Hvem kan bestille på vegne av barn?

Får hele familien én faktura?

Kan jeg bytte eier av abonnementet?