Får jeg Data Rollover?

Ja, hvis du ikke bruker opp den mengden mobildata som er inkludert i abonnementet ditt, får du det med deg videre. Du kan fortsette å spare opp mobildata helt til du har fordoblet datamengden din. Data Rollover er inkludert i alle våre mobilabonnement.

 

Å ta med mobildata er veldig enkelt: Det du ikke bruker denne måneden, sparer du opp til senere. Så om du for eksempel har 1GB data inkludert i abonnementet ditt og sitter igjen med en halv gigabyte når måneden er over, vil du neste måned ha 1,5GB som du kan bruke til det du vil.

 

Du kan spare opp mobildata fra første hele måned, og frem til du har fordoblet datamengden din. Det betyr at du maksimalt kan ta med deg så mye data som du har inkludert i abonnementet ditt.

 

Om du bytter til et større abonnement får du likevel med deg data videre. Bytter du derimot til et mindre abonnement, kan du ikke ta med deg datamengden du har spart opp.

 

Bortsett fra dette har Data Rollover ingen begrensning eller utløpsdato. Du kan fortsette å ta med data du ikke bruker så lenge du vil.

 

Du kan ikke overføre ubrukt data til andre mobilkunder. 

Var dette svaret nyttig?
Ja Nei