Tips om mobil

Husk å kjøpe datapakke før ferien

Skal du på reise utenfor EU i år? Man har mer enn nok å huske på når reisen er i gang, og kostnadene for mobilsurfing ved ankomst er ofte noe av det siste man tenker på. Derfor er det godt å vite at du kan kjøpe datapakke for bruk i utlandet i god tid før avreise.

Publisert: 24. mai 2018

Bestill datapakke hjemme i ro og mak

Huskelisten før en utenlandstur kan være lang. Kofferten skal pakkes, passet skal være gyldig, og man må finne en nabo til å vanne plantene og ta inn posten. Det er ikke så rart at det å sjekke opp i mobilpriser, og da særlig prisene for mobilsurfing i utlandet, fort kan bli noe som man glemmer eller utsetter. Men det trenger ikke være sånn - datapakkene hos Fjordkraft har en varighet på 30 dager, noe som betyr at du i de aller fleste tilfeller enkelt kan kjøpe en datapakke noen dager før avreise og ha den klar til bruk ved ankomst i ferielandet ditt. Kjekt å ha når du etter en lang reise har mer enn nok med å sjekke kart, bestille taxi og finne frem adressen til hotellet ditt.

 

Les også: I utlandet med Fjordkraft mobilabonnement

 

Hvilken datapakke trenger du?

I dag tilbyr vi datapakker for 2 forskjellige soner i utlandet: sone 2 og sone 3.

 

  • Datapakke Utland Sone 2 - 400 MB for 99,- eller 1 GB for 199,-.

  • Datapakke Utland Sone 3 - 200 MB for 99,- eller 500 MB for 199,-

 

Men hvilken sone ligger ferielandet ditt i? Det er jo ikke noe som man går rundt og husker. Heldigvis kan du enkelt undersøke dette i vår oversikt over mobilpriser. Datapakkene bestiller du før eller under reisen på Min side mobil eller Fjordkraft-appen (App Store og Google Play), og de varer i hele 30 dager. Om du skulle glemme det er ikke det noe problem det heller, for vi minner deg om prisene i utlandet på SMS når du ankommer destinasjonen.

 

Vi tilbyr per i dag ikke datapakker for sone 4.

 

Les mer: Disse ferielandene må du være oppmerksom på

 

Full kontroll over dataforbruk på Min Side

Hvordan blir det så underveis i ferien, når du har begynt å bruke av datapakken? Da kan du hele tiden følge med på forbruket ditt på Min side mobil eller i appen vår. Vi sender deg et varsel på SMS når pakken din nærmer seg oppbrukt, og et nytt varsel når du har brukt den helt opp. Om du trenger enda mer data er det bare å kjøpe en datapakke til.

 

Les mer: Disse appene bruker mer data enn du tror

 

Vi ønsker deg en behagelig reise med Fjordkraft Mobil i bagasjen!