Mobilpriser

Kampanje: Nå gir vi fordelspris til alle

Nå kan alle få vår beste pris på mobilabonnement, uansett om du er strømkunde hos oss eller ikke. Kampanjen varer ut juni.

Publisert: 22. mars 2019

Helt siden vi lanserte Fjordkraft Mobil i 2017 har vi hatt to priser på våre mobilabonnement, med en ekstra god pris hvis man er strømkunde hos oss. Akkurat nå gjør vi et unntak: alle som bestiller mobilabonnement hos oss fra i dag og ut juni 2019 får vår aller beste pris, uansett hvilken strømleverandør man har. Prisen beholder du, selv etter at kampanjen er over. Alt du forventer er inkludert

Hos oss får du alt du trenger i et mobilabonnement. Innholdet i abonnementene våre er likt, og det er kun størrelsen på datamengden som skiller dem fra hverandre. Du får:

 

  • Fri fart, tale, SMS og MMS

  • Full Telenor-dekning

  • Inkludert bruk i EU/EØS

  • Data Rollover

  • WiFi Tale

  • Ingen bindingstid

 

I tillegg har Ookla Speedtest, den anerkjente tjenesten for måling av surfehastighet, nylig konstatert at Telenor-nettet var det raskeste i hele verden i 2018. Hvis du var usikker på om dekningen hos Fjordkraft er god, trenger du med andre ord ikke å være det lenger.

 

Noe for alle

Vi har et abonnement som passer uansett om du bruker mobilen mye eller lite. Hvis du skulle finne ut at du har valgt feil er ikke det noe problem. Du kan selv endre abonnementet ditt på Min Side akkurat når du måtte ønske, og du kan også kjøpe ekstra datapakker om du har et midlertidig behov for mer data enn normalt.

 

Fjordkraft Mobil 1GB - 119,- (normalt 199,-)

Dette abonnementet passer for deg som ikke bruker mobilen så mye. Du ser sjelden på video på mobilen, men leser gjerne nettaviser og e-post, og stikker innom sosiale medier i ny og ne.

 

Fjordkraft Mobil 2GB - 189,- (normalt 239,-)

Dette er abonnementet for deg som har en ganske vanlig bruk. Du bruker mobilen som normalt selv om du er utenfor WiFi, og ser kanskje på noen videosnutter i løpet av en dag.

 

Fjordkraft Mobil 4GB - 249,- (normalt 299,-)

Dette er abonnementet for deg som bruker mobiltelefonen litt mer i løpet av en dag, og gjerne når du er på farten. Kanskje pendler du og trenger underholdning på farten?

 

Fjordkraft Mobil 6GB - 289,- (normalt 349,-)

Dette er abonnementet for deg som ofte er utenfor WiFi og som er en mer aktiv bruker av streaming. Du hører mye på musikk, og kan fort finne på å se noen YouTube-videoer over mobilnettet i løpet av en dag.

 

Fjordkraft Mobil 10GB - 339,- (normalt 439,-)

For 10 GB kan du ha mye moro med mobiltelefonen din. Kanskje kan du finne på å sitte på kafe og se en episode av favorittserien din på Netflix, eller se på en fotballkamp på mobilen på tur?

 

Fjordkraft Mobil 20GB - 439,- (normalt 539,-)

Hvis du trenger 20 GB mobildata så vet du sannsynligvis allerede at du bruker svært mye mobildata. Dette er abonnementet for deg som er storforbruker av internett på mobilen.

 

 

Fortsatt litt usikker? Her finner du vår mobildatakalkulator